Kontorshotellsgruppens Logga

Kontorshotell Söderort

En arbetsplats att trivas på

5 min utanför tullarna

Mycket för pengarna

Rum S till XL

arbetsplats

Kontorshotell Söderort
- 5 min från Globen

På vårt Kontorshotell Söderort strax vid Globen kan du hyra kontorsrum i en ljus och modern miljö högst upp i byggnaden. En kreativ arbetsmiljö på bästa strategiska läget i Stockholm. Välkommen till vårt kontorshotell Årsta Park i södra Stockholm

Vi är hundvändliga!

Hyr Kontorsrum i södra Stockholm -
Stort som litet

När du hyr ett kontorsrum på Kontorshotell Söderort ingår det flera olika tjänster i hyran som kan vara skönt att slippa hålla reda på själv. I hyran på våra kontorsrum ingår det egen reception med posthantering, internet, fri tillgång till våra konferensrum för små och stora möten, kaffe, frukt med mera. Hos oss har vi kontorslokaler som passar alla. Se vilket kontorsrum i söderort som passar dig här nedan.

Kontorsrum Söderort.

Litet

9-11kvm
1-2 Personer

Kontorsrum Söderort.

Mellan

13-15kvm
2-3 Personer

Kontorsrum Söderort.

Stort

18-20kvm
3-4 Personer

Litet

9-11 Kvm

1-2 Personer

Mellan

13-15 Kvm

2-3 Personer

Stort

18-20 Kvm

3-4 Personer

Boka din visning idag!

Hitta till vårt kontorshotell

Hundvänligt kontor
Utbildningsrum
Handikappsanpassat
Samtalsrum

Fördelar att hyra rum på Kontorshotell Söderort

Skillnanden mellan att hyra kontorsrum kontra egen kontorslokal

Fördelarna med att hyra ett rum på vårt kontorshotell i söderort jämfört med att hyra kontorslokaler direkt via hyresvärden är både kostnadseffektivt men också en smart lösning för att slippa allt det administrativa runt om kring lokalerna. Koncentrera dig helt på dina arbetsuppgifter medan vi tar hand om allt det praktiska såsom internetuppkoppling, larm, kundmottagning osv. Städningen av kontoret sköts enkelt via en bokning där du själv kan bestämma när kontoret ska städas för att alltid mötas av rent och snyggt kontor. Med vår reception tar vi hand om dina eventuella gäster och serverar kaffe i väntan på att du möter upp dom, för ett trevligt och proffesionellt bemötande. 

 

Välj  bindningstiden på ditt kontorshotell 

 

Om du hyr en kontorslokal istället för ett kontor på ett kontorshotell kan du ha otur och drabbas av strömavbrott, internetkrångel, vattenläckage och andra olägenheter som tar tid och även vara bundet till ett kontrakt över flera år. På vårt kontorshotell i Söderort kommer vi tillsammans överens om den bindningstid som ni skall ha. På det sättet får ni både ett flexibelt och smart kontor där bindningstiden inte känns för lång.

 

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi gör vårt allra bästa för att svara så fort vi bara kan!